BAFRA ŞUBE 0 362 543 21 01-0 549 404 74 42 SAMSUN ŞUBE 0 362 431 44 43-0 505 748 72 20

Sosyal Medyada Biz}

İŞ VE MESLEK SAHİBİ YAPIYOR

İŞ VE MESLEK SAHİBİ YAPIYOR
Bafra özel güvenlik hizmetleri her gün bir atılım yaparak işsiz gençleri iş sahibi yapıyor.

Samsun Kamu Hastaneler Birliği , Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Yıldız Entegre , Yeşilyurt AVM , Yeşiyurt Fabrika , Asil Gıda , Asal Otomotiv , Aile Sosyal Politikalar , TEİAŞ , EÜAŞ , İl Sağlık Müdürlüğü , Tokat GOP Üniversitesi, Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi, Alaçam Devlet Hastanesi, 75. YIL BAFRA HUZUREVİ , Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, organize sanayi DAMSAN MAKİNA , İş Bankası , Karayolları 7.Bölge , Ulusoy Depolama , Horoz Lojistik , Denizcilik Müsteşarlığı , Reysaş , SASKİ , DOĞUŞ inşaat , SAMSUNSPOR gibi referansı kuvvetli birçok firmanın güvenliği Grubumuz tarafından sağlanmıştır.

Bafra Özel Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Okan OKTAY”  Bafra Özel güvenlik olarak bugüne kadar güvenlik sertifikası vermiş olduğumuz Özel Güvenlikçilerin bir çoğuna  iş  istihdamı sağladık.

Türkiye’nin çeşitli tatil bölgelerinde Antalya, Bodrum, Marmaris, Alanya gibi tatil bölgesi yerlerinede özel güvenlikçi olarak iş imkânı sağlıyoruz. Ayrıca, İstanbul Kocaeli Gebze, sanayi bölgelerine ve havalimanlarına özel güvenlikçi göndererek iş olanakları gençlerimize sunuyoruz”dedi.

OKTAY, Türkiye’de ve Karadeniz bölgesinde sayılı güvenlik kurslarından biriyiz. Merkezimiz Türk standartları enstitüsü, hizmet yeterlilik belgesi (TSE-HYP) ve uluslar arası  (ISO) belgesine sahiptir. Özel güvenlikte Modern konforlu uzman eğitici kadromuzla ile en iyi eğitimi vermeye devam ediyoruz. Yeni dönem kampanyamızdan faydalanın. Güvenlik sertifikanızı alarak iş imkânı bulun”şeklinde konuştu.

01 Ocak 2019
2.467 kez görüntülendi
WhatsApp chat